El Dj Adrià Ortega punxarà a la Led Party del Roser de Maig

La festa està adreçada a joves d’entre 12 i 16 anys i se celebrarà el diumenge 6 de maig al Pavelló Municipal Can Xarau-Paco Arpide.

Imatge: diarisants.blogspot.com

Imatge: diarisants.blogspot.com

Els infants i adolescents del CIAC (Consell d’Infants i Adolescents de Cerdanyola) han participat un any més en el disseny de la festa major. Aquest any els adolescents han organitzat la festa Led Party amb el Dj dels 40 Principals Adrià Ortega. La festa està adreçada al jovent d’entre 12 i 16 anys i es farà el diumenge 6 de maig, a partir de les 19h al Pavelló Municipal de Can Xarau-Paco Arpide.

Les entrades per assistir a la Led Party s’han de recollir de forma anticipada a l’Ateneu (carrer de la Indústria, 38-40) abans del 4 de maig de dilluns a divendres, no festius, de 8h a 21h. Les entrades (polseres) les ha de recollir un adult, que també haurà d’emplenar i signar un full d’autorització com a tutor o tutora del menor. La informació i autoritzacions es poden aconseguir a http://www.cerdanyola.cat/RoserMaig2018 Es repartiran un màxim de 1.000 entrades i aquestes es lliuraran per ordre de recollida.

La festa Led Party se celebrarà el diumenge 6 de maig de 19h a 22h. Les portes del pavelló s’obriran a les 18:15h i per accedir els joves han d’anar acompanyats d’un adult i han de portar l’entrada, el DNI i l’autorització signada pel tutor/a (cada adult pot acompanyar un màxim de 5 joves amb les autoritzacions de cadascun d’ells i elles)

Guarnint l’Ajuntament

El CIAC s’avançarà a la festa major i el dijous 3 de maig, els infants que el formen engalanaran la façana de l’Ajuntament, que lluirà d’un forma especial durant els dies de la festa del Roser de Maig.

Comparteix: