L’Ajuntament defensa l’accés lliure al Camí Antic de Sant Cugat, tallat al trànsit per decisió de l’EMD de Bellaterra

El govern local ha tramés una carta a l’EMD de Bellaterra amb una proposta de pacificació de la circulació de les vies afectades

bellaterraLa decisió unilateral de l’EMD de Bellaterra de pujar les pilones del Camí Antic de Sant Cugat, impedint el trànsit de vehicles a la zona, ha motivat la reacció del govern municipal contrari a que es tallin les vies públiques.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès impugnà davant els tribunals la decisió de l’EMD de Bellaterra d’impedir el trànsit de vehicles lliurament pel camí antic de Sant Cugat i el jutjat accedí a la petició municipal que s’ordenés a l’EMD de Bellaterra la desactivació de les pilones com a mesura cautelar, fins que no es dicti sentència en aquest procés. L’actuació actual de l’EMD de Bellaterra és contrària a la decisió del jutjat i el servei jurídic municipal considera que no s’ajusta a dret i exercitarà immediatament les actuacions processals oportunes per aconseguir que el jutjat torni a ordenar a l’EMD de Bellaterra la desactivació de les pilones.

La decisió ha anat acompanyada de la tramesa d’una carta a l’EMD de Bellaterra en què el govern municipal ofereix una proposta de pacificació del trànsit dels carrers afectats.

No a la judicialització de la política

El govern municipal no es partidari de judicialitzar les relacions entre l’Ajuntament i l’EMD de Bellaterra. S’hi ha vist abocat per l’actuació unilateral de l’ens autònom que retalla l’accés universal i lliure a una zona del municipi.

L’Ajuntament fa una crida a un diàleg constructiu que permeti trobar solucions al trànsit i la seguretat a la zona afectada, amb la participació de totes les parts implicades, EMD Bellaterra, Ajuntament i cossos policials.

Comparteix: