PDCat presenta tres mocions al ple d’abril

El Partit Demòcrata – CiU a l’Ajuntament – ha presentat tres mocions per debatre en el proper ple del mes d’abril. Les mocions demanen un ple anual de “l’estat de la ciutat”, el desenvolupament del Corredor Verd i el suport al Diplocat.

cofSegons el Partit Demòcrata, “els darrers 5 anys els governs que ha tingut Cerdanyola no han sabut gestionar de manera eficient els pressupostos municipals i ens trobem, any rere any, que no s’executa la totalitat del pressupost malgrat els molts dèficits que presenta la ciutat”. Per aquest motiu el partit creu que és urgent la instauració d’un ple de caràcter anual per debatre l’estat de la ciutat, tal com es fa, per exemple, al Parlament. El grup creu que és necessari perquè “ens permetria centrar-nos en els punts més importants i mirar de fer aportacions per a poder-los solucionar”.

D’altra banda també han presentat dues mocions més: una de caràcter comarcal, per donar suport a la creació d’un consorci que vetlli per desenvolupar el Corredor verd entre Collserola i el Parc de Sant Llorenç del Munt; i una tercera de suport al Diplocat i als seus treballadors. El Diplocat ha estat fins a la setmana passada una eina molt vàlida per ajudar a moltes empreses catalanes a exportar. Amb l’aplicació de l’article 155 de la constitució espanyola totalment fora de lloc, el govern del Partit Popular ha desmantellat el Diplocat i les oficines de la Generalitat a l’estranger, fet que pot repercutir en molts projectes i contactes d’empreses catalanes a l’exterior i se’n poden ressentir les exportacions a mitjà o llarg termini.

Comparteix: