Expressa’t: Podem felicita a Leo Lamich

El Cercle Podem Cerdanyola vol saludar al Leo Lamich, un dels portaveus durant els últims anys del nostre Cercle, per haver estat elegit membre del Consell Ciutadà de Catalunya, dins la candidatura encapçalada per en Xavier Domènech, actual Secretari
General de Podem Catalunya.

podemcerdanyolaPodem Catalunya necessita retrobar-se amb els seus orígens i solucionar d’una vegada l’interinatge permanent que ha viscut des dels primer dies de la seva formació. L’objectiu és construir un Podem transversal, plural i integrador. Una organització política que sigui a la vegada moviment i societat, feminitzat i amb vocació confluent, de futur i de victòries.

En la situació actual l’ordre del dia és la recuperació de les Institucions catalanes i la formació al més aviat possible d’un govern operatiu que trenqui el 155, amb un pla de xoc que resolgui de manera urgent les emergències socials que pateix la part més
important de la població, la més vulnerable. Tenim igualment la responsabilitat col·lectiva d’acabar amb la judicialització de la política i construir una proposta alternativa de país que miri al futur.

A Cerdanyola necessitem eixamplar igualment l’espai plural i de confluències que ens permeti guanyar el pols a les dretes locals, siguin del color que siguin. Necessitem construir un país per a la seva gent i una Cerdanyola que retrobi el camí del diàleg i l’acord, de la paraula, del compromís amb la gent senzilla, amb mà estesa i sense supèrbia. Hem viscut moments que volem deixar enrere, i això només ho farem mirant el futur amb els ulls de la gent que pateix i ens necessita units en les nostres diversitats, però sempre pensant en totes i mai només en una part.

Perquè pensem que Sí se Puede!

Comparteix: