Un centenar de cantaires visiten l’Ateneu de Cerdanyola amb motiu de la 9a Trobada de Corals

La Coral Cypsella, la Coral Turó de Sant Pau i la Coral de l’AMCV actuaran plegades el proper dia 21 d’abril a les 18:00.

Coral CypsellaL’Ateneu de Cerdanyola acollirà la 9a Trobada de Corals organitzada per l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès el proper 21 d’abril de 2018 a les 18:00. A banda de la Coral de l’entitat, també actuaran la Coral Cypsella de Sant Feliu de Guíxols i la Coral Turó de Sant Pau, també de Cerdanyola. En total, un centenar de cantaires pujaran a l’escenari en una cita que ja ha esdevingut ineludible en el calendari cultural de la ciutat.

Les dues corals convidades

La Coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar es va formar, a Sant Feliu de Guíxols, el gener del 1984 sota la direcció d’en Josep Lluís Rabassó i Cañellas. L’objectiu era donar continuïtat a la Coral Infantil del mateix centre. Actualment, està formada per 48 cantaires de diverses edats. Durant aquests anys, la formació ha participat en diferents festivals i mostres de cant coral de diverses poblacions del nostre país i també de fora de Catalunya: a Madrid, Alemanya, França, Anglaterra, Itàlia, Suïssa i Bèlgica.

Des de la seva fundació, la Coral Cypsella sempre ha anat engrossint el seu repertori amb peces de tot tipus: clàssiques, litúrgiques, populars catalanes… I una gran varietat de composicions internacionals de països molt diversos. Des del mes de gener de 2016, la coral canta sota la direcció de Visi Díaz.

La Coral Turó de Sant Pau celebra enguany el seu desè aniversari i, amb motiu del centenari de Leonard Bernstein, està preparant un concert temàtic amb cançons de West Side Story. El proper 21 d’abril, en el marc de la 9a Trobada de Corals, oferiran un petit tastet del que estan preparant en absoluta primícia.

En aquests 10 anys de trajectòria, la formació vallesana han anat completant un repertori de gairebé un centenar de cançons i ha celebrat multitud de concerts. L’any 2015, per exemple, va preparar un concert audiovisual sobre la pel·lícula La Missió. Van omplir, entre d’altres espais, l’Auditori de Lletres de la UAB. Actualment composen la Coral 17 persones, la majoria de les quals son veïnes de Cerdanyola.

Per primera vegada, les entrades es venen a través d’Internet

Coral de l'AMCVLes entrades, numerades, es poden adquirir a través d’Internet. Després de 9 edicions de la tradicional Trobada de Corals, l’AMCV s’estrena en el sistema de lliurament d’entrades online.

Ara bé, per incentivar el nou funcionament, l’Agrupació ha decidit que les entrades tinguin, en aquesta ocasió, un cost de 0 euros. Això sí, caldrà imprimir-ne el comprovant. Les localitats es podran adquirir a l’adreça http://entrades.agrupaciomusicalcerdanyola.cat i també a la pròpia web de l’entitat http://agrupaciomusicalcerdanyola.cat. Des de l’AMCV es prega fer un bon ús de les entrades perquè la platea tingui el millor aspecte possible i ningú quedi sense lloc.

Des de l’entitat, han explicat que la compra online de l’entrada és un tràmit senzill, però que es posen a disposició de qualsevol usuari si hi ha cap problema, a través del correu agrupaciomusicalcerdanyola@gmail.com.

En cas que no s’esgotin les localitats, una hora abans del concert es podran adquirir a la taquilla de l’Ateneu per un preu de 3 euros.

Comparteix: