El Club de Motoristes Jokers MC cel·lebra el seu segon aniversari

El Club de Motoristes Jokers MC cel·lebra el seu segon aniversari a Cerdanyola amb una jornada plena de concerts i activitats.

Jokers3La secció local del club de motoristes Jokers MC cel.lebra, el proper dia 21 d’abril, el seu segon aniversari a Cerdanyola amb una jornada plena de concerts gratuits de Rock And Roll, Food Trucks, i activitats diverses (alguns fins i tot per als més petits de la família). Un total de nou bandes de rock and roll actuaran, a partir de les 10 del matí, a dos escenaris. Un d’ells, ubicat al mateix punt on ja es va instal.lar l’any passat: el número 15 del Carrer Bòbila, davant del local social de l’entitat. Aquest any, a més, l’entitat amplia el radi d’aquesta iniciativa adreçada a tots els públics i també es faran diversos concerts a la Sala ACME. Més concretament, a l’escenari del Carrer Bòbila es podrà veure als grups “El Hombre Más Triste”, “Bastards”, “A Degüello” y “Cruce de Caminos”. A la sala ACME es podrà veure, entre d’altres, a “The Smoking Stones”, “Rock The Night” y “Decibelios”. Per tenir més informació es pot visitar la pàgina a Facebook Jokers MC-BCN Nordeste.

Comparteix: