L’Escola Municipal de Música Aulos presenta el calendari de preinscripció per al curs vinent

Les sol·licituds s’hauran de presentar entre el 2 i el 9 de maig, de 10h a 12h i de 16h a 19:30h al despatx de direcció de l’escola a l’edifici Aulos 1.

aulos_portL’Escola Municipal de Música Aulos ha donat a conèixer el calendari de preinscripció i matriculació per al curs 2018-2019. Les persones amb el domicili habitual a Cerdanyola del Vallès disposaran de 30 punts en la llista baremada.

El període de preinscripció serà entre el 2 i 9 de maig; durant aquests dies s’hauran de presentar les sol·licituds i documentació de 10h a 12h i de 16h a 19:30h al despatx de direcció de l’edifici Aulos 1. Després, el calendari serà:

  • 11 de maig – proves de nivell de llenguatge musical.
  • 16 de maig – publicació llista baremada de l’alumnat preinscrit
  • Fins al 22 de maig – període d’al·legacions i de reclamacions
  • 24 de maig (19:45h) – sorteig de la lletra per als desempats
  • 29 de maig – publicació de la relació definitiva d’admesos
  • La matriculació de l’alumnat admès s’haurà de realitzar entre el 12 i 15 de juny. Hi haurà un període extraordinari el 4 i 5 de setembre.

Per a consultar el calendari, els criteris de prioritat, els barems i la documentació que cal presentar accediu http://bit.ly/PreinscripcioAulos

L’Escola Municipal de Música Aulos ofereix una àmplia proposta d’activitats a través de programes que desenvolupa al servei de la ciutadania. Aquest són programes tant de curta com de llarga durada adreçats a infants a partir dels 4 anys. Podeu consultar l’oferta educativa de l’escola al seu web www.cerdanyola.cat/aulos

Comparteix: