Les escoles bressol municipals ofereixen jornades de portes obertes

Les tres escoles bressol municipals de Cerdanyola del Vallès donaran a conèixer les seves instal·lacions i projecte educatiu a partir de la setmana vinent en les jornades de portes obertes.

Imatge: hicarquitectura

Imatge: hicarquitectura

El període de preinscripció per a la primera etapa de l’educació infantil (0-3 anys) serà entre el 30 d’abril i l’11 de maig. Abans d’aquestes dates, les escoles bressol municipals de la ciutat oferiran jornades de portes obertes per a donar a conèixer el seu projecte a les famílies interessades.

Calendari jornades portes obertes (aproximadament, cada 15 minuts s’iniciaran visites en petits grups):

  • L’Escola Bressol Municipal Cordelles: 18 i 26 d’abril de 17:30h a 19h
  • L’Escola Bressol Municipal Montflorit: 17 i 25 d’abril de 17:30h a 19h
  • L’Escola Bressol Municipal Turonet: 19 i 24 d’abril de 17:30h a 19h.

Durant el període de preinscripció s’han de presentar les sol·licituds amb la documentació establerta al centre escollit en primera opció. A partir d’aquí es publicarà la llista amb la puntuació segons els barems i criteris establerts. El calendari complert, la documentació, els criteris de prioritat i la normativa la podeu consultar a http://www.cerdanyola.cat/educacio/0-3-anys

Comparteix: