Nou període de l’Aula d’estudi nocturn

La Biblioteca Central de Cerdanyola habilita la planta –1 com a aula d’estudi nocturn des del 2 de maig i fins al 22 de juny. El dilluns 7 de maig, festiu, no hi haurà servei d’Aula d’estudi nocturn

aula_destudi_nocturnLes persones estudiants i la ciutadania en general que ho necessitin podran accedir a l’aula d’estudi nocturn que s’habilitarà des del 2 de maig i fins al 22 de juny. El dilluns 7 de maig, dilluns de festa major, no s’oferirà aquest servei.

El període escollit coincideix amb l’època d’exàmens universitaris. L’horari d’ús de l’aula d’estudi nocturn serà de dilluns a dissabte de 20:30h a 1h.

Per accedir-hi només caldrà presentar el DNI per tal de poder fer un control a l’entrada. Les persones usuàries de l’aula d’estudi nocturn disposaran de Wifi i podran fer consultes a la sala del fons bibliogràfic. Durant aquest horari no s’oferirà servei de préstec. Per fer ús del servei Wifi caldrà disposar del carnet de la biblioteca.

Comparteix: