El CDR Cerdanyola no té por davant “l’estat feixista espanyol”

DaFeOPtU0AI49SjEl Comitè de defensa de la República de Cerdanyola ha anunciat, en un comunicat, que no té por davant “l’estat feixista espanyol”, a qui considera una dictadura emmascarada.

 El CDR Cerdanyola anuncia que no té por davant “l’estat feixista espanyol”, un estat que consideren “una dictadura”, similar a la franquista però emmascarada amb formes més modernes, utilitzant les seves lleis, la seva justícia i les seves forces de repressió. Però el resultat és el mateix: “tot aquell que aixequi la veu contra el règim, es manifesti pels seus drets o es reuneixi” és amenaçat i reprimit. Però el CDR no té por “la por ha canviat de bàndol”, afirmen.

En un comunicat recorden a les forces de repressió del Regne d’Espanya i els Mossos d’Esquadra que els CDR no tenen dirigents, sinó que “és el poble”, gent que no accepta imposicions del Regne, ni la seva crueltat, ni la seva violència, gent pacífica.

El CDR demana continuar amb aquesta unió ciutadana, sortir als carrers i demanar la llibertat del nostre poble, alhora que exigeix la unitat dels partits i entitats per recuperar les nostres institucions.

 

 

Comparteix: