Autònoma Rebel avisa: Banc Santander serà el proxim en abandonar la UAB

30124055_1921167547917996_4142137851612026364_nEl col·lectiu “Autònoma Rebel” continua en la seva lluita per netejar la UAB de bancs i caixes i ja s’ha fixat el proper objectiu: les oficines del Banco Santander situades a la Plaça Cívica.

Després d’una lluita constant contar els bancs i les caixes de la universitat, el col·lectiu Autònoma Rebel ha aconseguit que La Caixa i Catalunya Caixa retirin les seves oficines de la zona universitària. Ara han anunciat que la lluita continuarà amb l’objectiu de netejar la UAB de bancs i caixes, i ja s’han fixat el pròxim objectiu: l’oficina del Banco Santander situada a la Plaça Cívica.

El col·lectiu recorda als estudiants que el carnet universitari, patrocinat per Banco Santander, “està tacat de sang”. I la veritat és que no menteix: al darrer d’aquestes sigles hi ha milers de desnonaments a l’any i milions d’euros invertits en armaments. El col·lectiu lamenta que el Santander tingui presència als òrgans decisoris de la universitat, on es prenen les decisions que afecten totes les usuàries de la UAB.

Comparteix: