La gent gran farà una passejada cultural per visitar l’exposició Ossos

L’activitat es durà a terme el 12 d’abril i és gratuïta. Les places són limitades i cal inscriure’s a partir del 9 d’abril  trucant al 935 808 888 Ext. 2141 (de 10 a 14h ) , o enviant un mail a neiradml@cerdanyola.cat

ossos-3El programa de Gent Gran de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès organitza aquest mes una nova sortida inclosa al “Cicle de passejades culturals per la gent gran”. Es visitarà l’exposició “Ossos! Un viatge a l’època medieval de la mà de l’antropologia física” ubicada al Museu i poblat ibèric de Ca n’Oliver. L’activitat consistirà en una visita guiada a l’exposició i un posterior taller d’antropologia forense on les persones participants es preguntaran què ens expliquen els ossos, com estudiar aquests materials i com l’estudi ens proporciona informació sobre la vida a l’època medieval.

La passejada es farà el dia 12 d’abril. Les persones inscrites sortiran caminant  a les 17.00 h de l’Ateneu Municipal amb destinació al museu. L’activitat és gratuïta i està oberta a la gent gran de Cerdanyola  del Vallès. Les places són limitades per la qual cal inscripció prèvia. A partir del 9 d’abril es pot fer efectiva,  trucant al telèfon del programa de gent gran   935 808 888 Ext. 2141 (de 10.00 a 14.00 h ) , o bé enviant un mail a neiradml@cerdanyola.cat

Les passejades culturals s’emmarquen en el programa de Gent Gran de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Són activitats gratuïtes que s’organitzen de forma trimestral i estan obertes a les persones grans de la ciutat.


Comparteix: