El CP Cerdanyola obté tres podis al campionat d’Espanya de Figures Obligatòries.

Palafrugell (Girona) era l’escenari on tenia lloc el campionat d’Espanya de figures obligatòries d’enguany.

CLAUDIA CTO ESPAÑA FFOO 2018Totes les categories classificades a partir del campionat de Catalunya competien doncs per a tractar d’obtenir unes medalles que permeten disputar la prestigiosa Copa Alemanya.

El CP Cerdanyola tenia cinc patinadors i patinadores classificats per a aquest campionat i va assolir un excel·lent resultat amb tres podis: una medalla d’argent amb Pol López Bellavista en categoria juvenil, medalla que confirma la seva segona posició del passat campionat català, i dues medalles de bronze en júnior amb Anna Ruiz Berbel i en cadet amb Clàudia López Rica, ambdues patinadores s’han classificat per a la Copa Alemanya dels pròxims 8 a 12 de Maig a Freiburg. Altres resultats del club van ser: Paula Navarro 5ª en júnior i Marta Barranco 8ª en Cadet.

Una molt bons resultats que satisfan l’entrenador Alfred Alsinet i que confirmen el gran nivell del Club Patinatge Cerdanyola per a aquesta modalitat de figures obligatòries.

 

Comparteix: