L’1 de juliol, ‘Queda’t a Cerdanyola del Vallès!’

El comerç de la ciutat sortirà als carrers l’1 de juliol en una nova jornada que relleva el Firestoc de Primavera

quedat_a_cerdanyolaEl comerç i l’Ajuntament de la ciutat treballen colze a colze en l’organització d’activitats de promoció del comerç local. Els objectius d’aquesta feina conjunta són que la ciutadania conegui les grans possibilitats que presenta el comerç local, ajudar a dinamitzar l’economia de la ciutat i a banda de servir a la ciutadania cerdanyolenca donar a conèixer les possibilitats de Cerdanyola del Vallès a població resident a poblacions dels voltants, exercint una centralitat comercial ben proveïda i diversificada.

Activitats com el Firestoc han estat claus per fer visible la vitalitat del comerç cerdanyolenc. Aquest any s’ha decidit innovar i canviar les activitats ubicades al Parc del Turonet per una proposta que arribarà a tota la geografia de la ciutat. Serà la iniciativa ‘Queda’t a Cerdanyola del Vallès’ i es durà a terme el diumenge 1 de juliol. Aquell dia els comerços poden obrir les seves portes, segons el calendari comercial establert. Els que ho facin podran ‘sortir’ al carrer, posant taules davant dels seus establiments i mostrant els seus productes. Es vol que qui passegi pels carrers de la ciutat pugui veure l’àmplia oferta comercial del municipi d’una manera diferent, salpebrada amb activitats lúdiques que ajudaran a amenitzar una jornada familiar, pensada per quedar-se a Cerdanyola del Vallès i gaudir-la plenament.

Comparteix: