El Museu de Ca n’Oliver organitza una demostració i taller d’antropologia forense en el marc de l’estada a la ciutat de la mostra Ossos

Les propostes adreçades a públic adult i infants es faran el diumenge 15 a partir de les 11.30 hores.

La mostra ‘Ossos. Un viatge a l’època medieval de la mà de l’antropologia física’ enfila els darrers dies a Ca n’Oliver. Hi serà fins al 15 d’abril.

activitat_museuEl diumenge 15 d’abril l’exposició temporal ‘Ossos. Un viatge a l’època medieval de la mà de l’antropologia física’ s’acomida de Cerdanyola del Vallès amb una doble proposta que ens acosta a l’arqueologia de la mort.

A partir de les 11.30 hores es faran dues activitats simultànies, una per a adults i una altra per a infants majors de 8 anys. Després de fer una breu visita a l’exposició, els adults acompanyaran l’antropòloga forense Carme Rissec al laboratori on els explicarà quines dades ens aporten les restes humanes i ho farà utilitzant els esquelets de dos individus procedents de les excavacions de l’església de Sant Iscle i Santa Victòria de les Feixes.

Els infants a partir de 8 anys es quedaran a la sala d’exposicions per fer un taller d’antropologia física. Com si fossin forenses aprendran a descobrir l’edat, el sexe, l’alçada o les malalties de les persones utilitzant reproduccions de restes humanes. L’activitat és gratuïta i no cal inscripció per participar.

Informació

Demostració i taller d’antropologia forense per a majors de 8 anys

Diumenge 15 d’abril de 2018, 11.30 h

Activitat gratuïta, no cal inscripció prèvia

Lloc: Museu i poblat Ibèric de Ca n’Oliver

carrer de València, 19

Telèfon 935 804 500

museucanoliver@cerdanyola.cat

Facebook Poblat ibèric de Ca n’Oliver a Cerdanyola

Visita a l’exposició permanent

I com cada segon diumenge de mes, el dia 15 d’abril mateix a les 12 hores es farà una visita guiada a l’exposició permanent ‘Cerdanyola, terra d’ibers’, gratuïta amb l’entrada.

Comparteix: