Visita guiada el dissabte 7 d’abril a l’exposició ‘Ossos. Un viatge a l’època medieval’

La mostra, que és al Museu de Ca n’Oliver fins al 25 d’abril, ens apropa a les condicions de vida de les poblacions catalanes entre els segles VIII i XV a través de l’estudi de les restes d’esquelets localitzades en jaciments arqueològics bàsicament de la Catalunya Central.

ossos_visita_guiadaEl Museu de Ca n’Oliver proposa una visita guiada a l’exposició ‘Ossos. Un viatge a l’època medieval’ actualment en exhibició a les seves dependències. L’activitat es farà el dissabte 7 d’abril a les 18.30h i permetrà a qui hi participi un viatge a l’època medieval de la mà de l’antropologia física, a través de l’estudi de les restes òssies localitzades en diversos jaciments arqueològics.

La vida entre els segles VIII i XV

La visita permetrà acostar-se a les condicions de vida de la població entre els segles VIII i XV través de les restes humanes procedents d’excavacions arqueològiques de diverses esglésies catalanes. Gràcies a diverses tècniques de l’osteopatia forense (estudi de les restes humanes òssies) i de la paleopatologia (estudi de les malalties antigues) es descobriran aspectes relacionats amb els oficis, els estils de vida, l’alimentació, la medicina i la salut, la justícia, la violència i l’experiència de la mort. Relacionats amb la mort s’exposen alguns objectes procedents de les excavacions a l’església de Sant Iscle.

Informació

Visita guiada a l’exposició temporal ‘Ossos. Un viatge a l’època medieval’

Dissabte 7 d’abril de 2018, 18.30 h

Activitat gratuïta, no cal inscripció per participar i està recomanada per a majors de 10 anys

Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver

Carrer de València, 19

Telèfon 935 804 500

museucanoliver@cerdanyola.cat

Facebook Poblat ibèric de Ca n’Oliver a Cerdanyola


El Museu de Ca n’Oliver acull l’exposició ‘Ossos, un viatge a l’època medieval de la mà de l’antropologia física’

Comparteix: