El Partit Demòcrata lamenta la falta de compliment de les mocions del Govern de Cerdanyola

El descontrol que el Govern de Cerdanyola ha manifestat diverses vegades als Plens municipals aquest mandat fa que el Partit Demòcrata hagi de tornar a presentar una moció que ja va ser aprovada per unanimitat en el Ple de juny de 2017.

buscerdanyolaLa moció demana adaptar el recorregut dels busos urbans per tal de facilitar l’arribada als Centres d’Assistència Primària de Cerdanyola, incloent-hi el CAP 2 (Cerdanyola-Ripollet), que és on hi ha els metges especialistes.Al Partit Demòcrata entenen que molts dels usuaris dels Centres d’Assistència Primària són gent gran que poden tenir més dificultat en desplaçar-se. Per això creuen que és un deure de l’administració facilitar-los l’accés en transport públic als CAPs.

Degut al poc cas que el Govern del Sr. Escolà presta al cumpliment dels acords de les mocions que s’aproven als Plens va provocar una altra moció que demanava que la web de Cerdanyola recollís aquelles mocions que havien estat aprovades per tal que la ciutadania pugui conèixer les propostes presentades als Plens pels diversos grups municipals i quins suports han obtingut.Doncs bé; així com a la video-acta del Ple de juny de 2017 es pot veure com la moció va ser aprovada per unanimitat, aquesta després no apareix registrada com a moció aprovada. Per aquest motiu el Partit Demòcrata es veu en l’obligació moral de tornar-la a presentar i deixar constància d’un nou descontrol del govern municipal.

Comparteix: