L’Ajuntament i la Fundació Grupo Hada signen un conveni per a la integració social, laboral i educativa

El conveni de col·laboració, que no té cap cost per a l’Ajuntament, permetrà a la Fundació Grupo Hada, atendre les persones derivades pels tècnics de l’Àrea Social en l’àmbit de la formació i ajudar-les en la seva inserció laboral.

firmaconvenihadaL’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Fundació Grup Hada treballaran conjuntament per a oferir, a les persones amb necessitats especials, un programes d’assessorament i orientació en el procés d’inserció laboral. El conveni contempla que la Fundació Grupo Hada atendrà a les persones derivades pel personal tècnic de l’Àrea Social i les acompanyarà en el procés d’inserció laboral amb la formació com a eix principal.

El Grup Hada és una fundació amb finalitats d’interès general, assistencial i d’inclusió social. Durant els propers dos anys treballarà amb les persones derivades des de l’Àrea Social de l’Ajuntament i els oferirà: tutorització i orientació, disseny d’itineraris personalitzats, orientació i acompanyament a la inserció, accions d’ocupació amb suport, seguiment conjunt dels itineraris, disseny conjunt d’accions formatives que afavoreixin les capacitats d’inserció, seguiment i avaluació conjunta dels casos derivats…

L’inici del conveni de col·laboració va ser el 22 de març i s’allargarà durant dos anys, prorrogable dos anys més.

Comparteix: