Ciutadans (Cs) Cerdanyola dóna a Càritas i a l’associació FADAM les dietes del ple extraordinari pel 155

El portaveu de Cs en el municipi, Pau Ortolà, lamenta que “l’equip de govern va decidir una vegada més subordinar la política local al ‘procés’”.

csEl portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Cerdanyola, Pau Ortolà, ha anunciat que la seva formació ha donat a Càritas i a l’associació FADAM, entitat que lluita contra el càncer infantil, les dietes cobrades pels tres regidors per l’assistència al ple extraordinari del passat octubre, convocat en protesta per la decisió del Govern d’aplicar les mesures incloses en la Constitució davant el desafiament separatista de la Generalitat de Catalunya.

Davant aquesta situació, Ortolà ha criticat que “l’equip de govern va decidir una vegada més subordinar la política local a el ‘procés’, celebrant una sessió que era innecessària un dia abans del ple ordinari”. De fet, els edils de Cs ja van mostrar llavors el seu desacord abandonant la sala després de la seva intervenció.

Comparteix: