Saltells es manifesta per demanar a Ensenyament que no elimini una línia de P3

Defensores de l’escola pública han cridat ben fort que no volen que el Departament d’Ensenyament tanqui una línia de P3 a l’Escola Saltells.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

La comunitat educativa de l’escola Saltells ha manifestat aquesta tarda el seu rebuig al tancament d’un grup de P3 de l’escola, denunciant que és un atemptat directe contra els interessos dels infants.

A la manifestació han aprofitat per demanar la baixada de ràtios per millorar l’atenció a l’alumnat, sobretot als alumnes amb diversitat, un fet que permetria que els docents poguessin desenvolupar millor la seva tasca i poder innovar.

Els manifestants lamentaven la forma d’actuar del Departament d’Ensenyament, que “han tancat la línia de cara al curs vinent amb dades totalment subjectives, ja que no s’han fet basades en dades de preinscripció”. Aquest tancament afectarà directament no només a les joves estudiants, sinó a l’equip de professionals. Al mateix temps, recorden que no té cap sentit aquesta reducció perquè fa tot just deu anys es va reformar el centre per acollir dues línies.

SIGNA LA PETICIÓ:

https://www.change.org/p/informaticasaltells-gmail-com-salvem-l-escola-saltells

Comparteix: