Presó per a dos homes que van robar en una casa a Cerdanyola

Els Mossos d’Esquadra han detingut a dos homes de 19 i 31 anys, veïns de Barcelona, per haver robat en un habitatge de la nostra ciutat el passat 14 de març a plena llum del dia – eren les sis de la tarda -.

CapturaEls lladres van ser detinguts quan fugien en tren en direcció a Barcelona en una operació on van participar agents de la comissaria de Montcada i Reixac, que van ordenar l’aturada del comboi fins a l’arribada dels agents de Cerdanyola.

Abans de la detenció la policia va seguir-los – van observar com compraven tornavisos i guants -, però els van perdre la pista quan es van dirigir al barri de Canaletes, una pista que van recuperar gràcies a l’alarma d’una casa on els lladres van entrar a robar.

Tres dies més tard, el dijous 17 de març, els dos detinguts van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola, qui va decretar el seu ingrés a presó.

Comparteix: