L’Ajuntament de Cerdanyola reconegut al Congrés de Govern Digital Local per l’aplicació de la transformació digital als seus processos de treball

Cerdanyola del Vallès és al top ten dels municipis catalans de més de 50.000 habitants.

foto_de_grup_alcaldes_reconeixementsL’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va rebre ahir un dels Reconeixements d’Administració Electrònica, un guardó que premia la tasca dels ajuntaments i consells comarcals capdavanters a Catalunya en la transformació digital. La distinció ha estat el fruit del treball tècnic liderat per la secció de Sistemes d’Informació i Administració Electrònica de l’Ajuntament.

L’alcalde, Carles Escolà, va recollir la distinció atorgada per l’AOC junt amb els representants dels municipis i altres administracions destacats. Per Escolà, la distinció “reconeix el gran salt endavant en matèria de govern digital que hem fet durant aquest mandat”, afegint que el municipi seguirà treballant en aquesta línia complint d’una banda les lleis establertes, millorant els processos de treball de l’Ajuntament i facilitant la interacció amb la ciutadania.

Reconeixements d’Administració Electrònica

Els reconeixements es donen en base al Mapa d’administració electrònica a Catalunya que realitza el Consorci AOC a partir de l’anàlisi d’uns 25 indicadors objectivables de la disponibilitat i activitat dels serveis digitals que ofereixen a la ciutadania. El Mapa d’administració electrònica és una iniciativa singular, tant a nivell estatal com europeu, que permet avaluar amb rigor el grau d’implantació i ús dels serveis públics digitals.

Comparteix: