Cerdanyola celebrarà el Dia Mundial de l’Activitat Física amb moltes activitats

Entre el 6 i el 8 d’abril i el cap de setmana del 12 i 13 de maig es celebrarà a la ciutat la Setmana de l’Activitat Física amb 16 activitats. A més, els clubs i centres esportius que hi col·laboren oferiran jornades de portes obertes

cartell_setmana_activitat_fisicaCerdanyola organitza una nova edició la Setmana de l’Activitat Física amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra el 6 d’abril amb el lema ‘+ actius cada dia’. Enguany l’objectiu és conscienciar tothom de la importància d’acumular 30 minuts d’activitat física diària en el cas dels adults i 60 minuts en infants i adolescents.

A Cerdanyola del Vallès, tretze clubs i centres esportius s’han sumat a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física i ho fan obrint les seves portes a la ciutadania entre el 3 i el 8 d’abril. A més, alguns d’ells també han organitzat diverses activitats concentrades entre el divendres 6 i diumenge 8 d’abril a la plaça de l’Abat Oliba. Les masterclass, els tallers i altres propostes, totes gratuïtes, es succeiran durant el cap de setmana adreçades a tots els públics.

El dissabte 12 de maig es farà la Marxerola, organitzada pel Club d’Esports de Muntanya. A l’endemà es durà a terme la XXVIII Cursa per Collserola, muntada pel Club Esportiu Cerdanyola Atletisme i Triatló, activitat que tancarà el cicle d’activitats a l’entorn del Dia Mundial del’Activitat Física.

Els centres esportius participants són: Gimnàs Multi-Sport, Cerdanyola Fight Club, Roger’s Escola de dansa, Club d’Esports de Muntanya Cerdanyola, Gimnàs Lee Young, Parc Esportiu Municipal Guiera, Complex Esportiu Municipal de Can Xarau, Escola de ball Le Duet, Somnis Escola de dansa i entrenament funcional, Gym Vallès, CrossFit Cerdanyola, Club Marxa Nòrdica Collserola i el CE Cerdanyola Atletisme i Triatló.

Comparteix: