Cerdanyola presenta el nou Punt d’Informació Geogràfica com a cas d’èxit en una jornada per a usuàries de SIG

El nou punt s’ha desenvolupat l’eina ENMAPA (programari lliure) i és accessible des del portal municipal www.cerdanyola.cat

punt_informacioL’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha presentat el seu cas d’èxit en la implementació d’una versió millorada del Sistema d’Informació Geogràfica (SIG), activa i accessible des del portal municipal des del mes de maig de l’any 2017. Ho va fer en el decurs d’una jornada especialitzada celebrada a Sant Cugat del Vallès ahir dijous. De la mà de la tècnica municipal de SIG, Joana Agelet, de la secció d’Administració Electrònica i Sistemes d’Informació, es va exposar a les persones assistents a la jornada les característiques del nou punt d’informació geogràfica, desenvolupat amb l’eina ENMAPA (programari lliure).

L’exposició va mostrar el portal municipal i el nou disseny (adaptatiu a pantalles mòbils), amb més capacitat d’edició, gestió i publicació de dades, per augmentar el volum de dades temàtiques gestionades des del SIG municipal, i amb la posibilitat d’augmentar el nombre d’editors no experts i millorar la cerca de dades i l’exportació de resultats des dels visors públics i el de la intranet.

A part de totes les temàtiques actuals ja existents, s’està treballant en l’inventari de parcs infantils, zones verdes, arbrat i obres municipals en curs i realitzades. Publicar en el SIG municipal els resultats elctorals d’eleccions municipals també seria un altre temàtica per incorporar en un futur.


Tota la informació del Punt d’Informació Geogràfica

S’activa una versió millorada del Sistema d’Informació Geogràfica municipal

Comparteix: