Primera trobada de la Taula Territorial de l’Economia Social

En el marc del projecte intermunicipal per a l’impuls de l’economia social i solidària es va realitzar, el dilluns 12 de març, la primera jornada de la Taula d’Entitats de l’Economia Social dels municipis de Ripollet, Montcada i Reixac, Barberà del Vallès i Cerdanyola del Vallès.

taula_territorial_essLa primera trobada de la Taula Territorial de l’Economia Social es va celebrar el dilluns 12 de març a la seu del Patronat Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Ripollet. Van estar representats els municipis que participen al projecte intermunicipal per a l’impuls de l’economia social i solidària: Ripollet, Montcada i Reixac, Barberà del Vallès i Cerdanyola del Vallès. La jornada també va comptar amb l’assistència de nou entitats dels quatre municipis: societats cooperatives, associacions, empreses d’inserció i centres especials de treball.

La reunió va servir per a comprovar l’interès de les diferents entitats convocades en la creació d’un grup de treball estable per compartir inquietuds i necessitats comunes. Els ajuntaments i entitats reunides van decidir continuar la tasca iniciada en una segona reunió al juny per treballar les diferents propostes aportades.

A la trobada també es va proposar ampliar el grup de treball a d’altres entitats que s’hi vulguin afegir i intercanviar informació entre les corporacions i entitats participants. També es va acordar fer els tràmits necessaris per a rebre les notificacions de les actuacions que s’estan realitzant des d’altres organismes supramunicipals com ara l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental i la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària.

Comparteix: