L’Associació de l’Esport denuncia la manca de paraula del Govern

L’Associació de l’Esport de Cerdanyola ha denunciat que el Govern no ha canviat el nom del pavelló Can Xarau, incomplint d’aquesta manera l’acord plenari.

XARAUEl mes d’octubre de 2016 es va aprovar per unanimitat en el Consell Municipal de l’Esport canviar el nom del “Pavelló Municipal de Can Xarau” per “Pavelló Municipal Paco Arpide”, mantenint el nom de la zona esportiva de Can Xarau. Aquesta aprovació unànime va donar pas a la presentació de les instàncies corresponents per traslladar la decisió a la comissió de nomenclàtor.

Tretze mesos després, en novembre de 2017, i després de reclamar vàries vegades al ple municipal la deixadesa del tema, l’Associació de l’Esport es va reunir amb l’alcalde Carles Escolà i la regidora Contxi Haro, on se’ls va informar que finalment ja havien trobat com canviar el nom, i creien que estaria molt bé aprofitar la inauguració de la rehabilitació (aquest diumenge) per fer-ho públic.

La sorpresa ha arribat aquesta setmana quan, sense informar a ningú de l’Associació de l’Esport de Cerdanyola, el Govern ha pres la decisió de no canviar el nom del pavelló, sinó simplement afegir el nom de “Paco Arpide” al nom del Pavelló, que ara serà conegut com: “Can Xarau Paco Arpide”. Aquest fet ha creat malestar a l’Associació, ja que “sempre s’ha parlat de canvi de nom i no d’afegir el nom a l’actual”, comenten, alhora que lamenten “si la intenció era de no complir amb l’acord del Consell Municipal de l’Esport i les peticions fetes per instància, seria tot un detall que se’ns vés informant com a mínim del perquè d’aquesta decisió”.

Comparteix: