El Cicle de Passejades Culturals per a la Gent Gran visitarà Can Coll

La sortida a Can Coll tindrà lloc el dijous 22 de març i per a participar cal inscriure’s prèviament al telèfon del Programa de Gent Gran de Cerdanyola del Vallès.

Can_coll_300dpiLa sortida del mes de març programada en el marc del Cicle de Passejades Culturals per a la Gent Gran de Cerdanyola serà a la Masia de Can Coll. La sortida està prevista el dijous 22 de març, a les 9:30h. des de l’Ateneu Municipal. Les persones participants aniran caminant fins a la Masia de Can Coll on hi ha prevista una visita guiada i una activitat.

Les places per a participar en la passejada cultural són limitades i és necessària la inscripció prèvia. Aquesta s’ha de fer a partir del 19 de març al telèfon del Programa de Gent Gran 935 808 888 extensió 2141, de 10h a 14h. També es pot fer enviant un correu electrònic a neiradml@cerdanyola.cat


Cartell Passejada Cultural a Can Coll

Comparteix: