Visita il·lustrada a les excavacions de 1995 a l’Església de Sant Iscle

El Museu de Ca n’Oliver organitza una visita guiada especial a l’Església de Sant Iscle i Santa Victòria de Les Feixes per donar a conèixer les excavacions arqueològiques que es van dur a terme al 1995

descobrint_els_secrets_de_st_iscleEl Museu de Ca n’Oliver ofereix la possibilitat de conèixer Els secrets de l’església de Sant Iscle amb una visita il·lustrada a les excavacions que es van fer l’any 1995. La visita tindrà lloc el diumenge 18 de març a les 11:30h i pretén commemorar el mil·lenari de la primera cita documental del temple.

La visita il·lustrada anirà a càrrec d’alguns dels arqueòlegs que van participar en la campanya de 1995. Les persones participants podran veure fotografies de l’excavació i descobrir on podria haver estat l’església pre-romànica del segle X, un cementiri infantil, tombes de diferents èpoques, un possible campanar romànic, rituals funeraris pagans i altres aspectes de la vida dels habitants de la parròquia de les Feixes a l’edat mitjana.

L’activitat està vincula a l’exposició temporal Ossos. Un viatge a l’època medieval de la mà de l’antropologia física, que acull el Museu de Ca n’Oliver fins al 15 d’abril. És gratuïta, no cal inscripció i està recomanada per a persones majors de 10 anys.

A més, com cada tercer diumenge de mes, l’església de Sant Iscle i Santa Victòria de les Feixes estarà oberta al públic de 10 a 14 h.

Comparteix: