Un incendi arrassa la segona planta de la seu central de bombrers

La matinada del passat 8 de març un incendi va cremar completament la segona planta de la seu central dels Bombers, situada a la nostra ciutat.

180308-Bombers2L’incendi, que es va iniciar de matinada, va deixar totalment calcinada la segona planta de la direcció general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments dels Bombers de la Generalitat. El foc va començar a tres quarts de tres de la matinada i, minuts més tard, les flames feien cedir el sostre de la planta superior.

Una hora i quart més tard del seu inici 17 dotacions dels Bombers – es trobaven realitzant un servei en el moment de l’inici de l’incendi – van aconseguir controlar la situació i, a les set del matí, es donaria l’incendi per extingit deixant un trist inventari: 450 metres quadrats totalment calcinats, un espai que acollia les dependències dels grups operatius i de l’auditoria de serveis dels Bombers de la Generalitat.

 

Comparteix: