La Volta Ciclista a Catalunya passarà per Cerdanyola

voltaatalunya_992_banner_3

Els propers 20 i 21 de març la Volta Ciclista a Catalunya recorrerà la nostra ciutat, motiu pel qual durant aquests dos dies hi haurà prohibicions d’estacionament i restriccions de trànsit.

 La segona i tercera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2018 passarà per Cerdanyola del Vallès. Això comportarà, a banda de l’oportunitat de veure en directe la competició, prohibicions d’estacionament en els carrers per on circularà la caravana i també restriccions de trànsit al pas de la mateixa.

La segona etapa, que se celebrarà el dimarts 20 de març, té com a punt de sortida Mataró i l’arribada serà a Valls. Està previst que cap a les 14h, la volta passi per Cerdanyola del Vallès procedent de Montcada i Reixac. El recorregut que farà per la ciutat serà carretera de Barcelona, avinguda de Catalunya, avinguda de la Primavera, carrer de Santa Rosa i carretera de Sant Cugat.

La tercera etapa, el dimecres 21 de març, anirà des de Sant Cugat a Vallter2000/SetCases. La previsió és que els ciclistes passin per Cerdanyola a partir de les 11:25h i el recorregut que faran serà carretera de Sant Cugat, carrer de Santa Rosa, avinguda de la Primavera, avinguda de Catalunya, carretera de Barcelona i carrer de Tarragona direcció a Ripollet.

Amb motiu de la competició, estarà prohibit aparcar en els trams dels carrers afectats des del dilluns 19 de març a les 16h i fins al dimecres 21 de març a les 15h (cal prestar atenció a a senyalització específica de cada tram). El 20 i 21 de març es tancarà el circuit una hora abans de l’horari previst de pas dels ciclistes.

Comparteix: