Convocatòria de les beques escolars per al curs 2018-2019

El govern augmenta l’import econòmic destinat a les beques escolars i aquest ascendirà a 525.000 euros. En aquesta convocatòria, per primera vegada, es podran demanar ajuts per a equips informàtics personals i llicències digitals, plataformes online i/o programari.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

L’Ajuntament de Cerdanyola obrirà la convocatòria de les beques escolars per al curs 2017-2018 el proper dilluns 19 de març. El termini per a presentar les sol·licituds s’allargarà fins al 20 d’abril i per a facilitar la tramitació s’han distribuït els centres escolars per dates. Els ajuts que es poden sol·licitar són per a menjador escolar, llibres i material escolar, llars d’infants, equips informàtics personals, llicències digitals, plataformes online i/o programari, per a les colònies i sortides de fi de curs que s’hagin realitzat durant el curs acadèmic 2017-2018 i per al transport escolar per a l’alumnat de 4 a 16 anys.

En el cas de les beques de menjador escolar poden sol·licitar-les l’alumnat d’educació infantil, primària, secundària, escoles bressol municipals i educació especial. Els ajuts a llibres i material escolar estan destinats a l’alumnat d’educació infantil, primària, secundària i educació especial que en els seus centres els llibres i material no estiguin socialitzats. Les beques per a llars d’infants estan destinades a l’alumnat de 0 a 3 anys que assisteixin a les llargs d’infants i escoles bressols autoritzades pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Les beques per a la compra d’equips informàtics personals i per a les llicències digitals, plataformes online i/o programaria estan adreçada a l’alumnat de 1r i 2n cicle d’Educació Secundària Obligatòria. Els ajuts per a colònies i sortides de fi de curs realitzades durant el curs 2017-18 els poden sol·licitar l’alumnat d’educació infantil, primària, secundària i educació especial de centres públics de Cerdanyola.

Les sol·licituds per a demanar alguna de les modalitats de beques escolars s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana en horari de 8:30h a 16:00h en la data que correspongui al centre al que assisteixi l’alumnat. A la seu electrònica del web municipal es pot descarregar la sol·licitud.

L’11 de juny es farà l’exposició de les puntuacions provisionals de les sol·licituds a les dependències del Servei de Promoció Social (avinguda d’Espanya, 6 C baixos), El termini de reclamacions serà entre el 12 i el 18 de juny.


Full informatiu

Convocatòria de beques per al curs acadèmic 2018 – 2019

Comparteix: