Denuncien que Compromís encarrega un vídeo electoralista amb diners públics

El passat 22 de febrer de 2018, durant el ple ordinari municipal, el plenari va aprovar per majoria absoluta una moció de suport a la vaga que s’ha convocat pel proper dia 8 de març de 2018 en motiu del Dia Internacional de la Dona.

pleoctubre2Avui hem tingut coneixement que arrel de l’esmentada convocatòria de vaga, el Govern de CXC-CUP ha encarregat, amb diners públics, un vídeo publicitari, partidista i de marcat caràcter electoralista que està clarament destinat a promocionar els partits dels membres del Govern i, molt especialment, l’Alcalde Escolà, la regidora Vila i la regidora Benseny. Lamentem que el govern municipal no hagi fet un vídeo amb l’únic objectiu de conscienciar de la discriminació que encara patim les dones i pel foment de la igualtat de drets entre homes i dones. En aquest sentit, volem manifestar també la nostra disconformitat per haver-se obviat en l’elaboració del vídeo, la gran diversitat d’entitats feministes i ciutadanes que fa anys que treballen a la nostra ciutat per a la igualtat efectiva.

És per aquest motiu que trobem del tot inacceptable que, aprofitant un esdeveniment tan rellevant i especial com el Dia Internacional de la Dona, es faci un vídeo de campanya utilitzat de manera clarament partidista i electoralista pagat amb diners públics. En aquest sentit, sol·licitem als membres del govern municipal la total devolució del cost d’aquest vídeo que injustificadament ha pagat la ciutadania. Al mateix temps fem una crida al govern municipal i molt especialment a l’Alcalde la ciutat, Carles Escolà, a deixar d’utilitzar les institucions i els diners de la ciutadania de Cerdanyola de forma personalista i absolutament parcial.

Comunicat conjunt del partits de l’oposició.

Comparteix: