Visita guiada a l’exposició ‘Ossos. Un viatge a l’època medieval de la mà de l’antropologia física’

El Museu de Ca n’Oliver ofereix una visita guiada a l’exposició permanent Ossos. Un viatge a l’època medieval de la mà de l’antropologia física el dissabte 10 de març a les 18:30h.

visitaguiadaossosLa visita guiada a l’exposició oferirà un acostament a les condicions de vida de la població entre els segles VIII i XV a través de les restes humanes procedents d’excavacions arqueològiques de diverses esglésies catalanes. Gràcies a diverses tècniques de l’osteopatia forense (estudi de les restes humanes òssies) i de la paleopatologia (estudi de les malalties antigues) les persones participants a la visita descobriran aspectes relacionats amb els oficis, els estils de vida, l’alimentació, la medicina i la salut, la justícia, la violència i l’experiència amb la mort. Precisament, l’exposició Ossos també recull alguns objectes relacionats amb la mort procedents de les excavacions a l’església de Sant Iscle.

La primera de les visites guiades que es faran a l’exposició Ossos. Un viatge a l’època medieval de la mà de l’antropologia física durant la seva estada al Museu de Ca n’Oliver serà el dissabte 10 de març a les 18:30h. L’activitat, que és gratuïta, no requereix inscripció prèvia i està recomanada per a persones majors de 10 anys.

Visita guiada a Cerdanyola, terra d’ibers

L’11 de març, com cada segon diumenge de mes, a les 12h el Museu de Ca n’Oliver oferirà una visita guiada, gratuïta amb l’entrada, a l’exposició permanent Cerdanyola, terra d’ibers. Aquesta visita permet descobrir la cultura ibèrica a partir de set àmbits temàtics i 500 objectes arqueològics procedents dels jaciments de Cerdanyola del Vallès que donen una visió conjunta sobre el món ibèric.

Comparteix: