EL CP Cerdanyola obté dos podis al campionat de Catalunya de figures obligatòries.

El club patinatge Cerdanyola va obtenir un gran èxit al recent campionat de Catalunya de figures obligatòries que es va celebrar el dissabte passat a Santa Cristina d’Aro (Girona).

CPCDVAmb un total de vuit patinadors i patinadores del CPCDV per a disputar aquest campionat el nostre club era un dels conjunts amb millor representació. L’alt nivell de competició obligava els patinadors a fer els mínims a nivell de puntuació i assolir també una bona plaça general per a poder classificar-se per al campionat d’Espanya que tindrà lloc el mes d’abril a Palafrugell.

El Club cerdanyolenc va obtenir, doncs, en aquest campionat dos podis: en juvenil masculí el Pol López es va endur la medalla d’or i convertir-se en campió de Catalunya 2018 per a aquesta modalitat i en Júnior femení l’Anna Ruiz va repetir la medalla d’argent del campionat de Barcelona per a ser subcampiona de Catalunya. Aquests dos medallistes es classifiquen de retruc per al pròxim campionat d’Espanya com també: Marta Barranco i Clàudia López (7ª i 8ª en Cadet) i Paula Navarro (5ª en Júnior). Les altres patinadores no es van poder classificar: en Cadet: Eva Dubosc (12ª), Judit Martin (18ª) i Andrea García (20ª). Per tant un total de cinc patinadors i patinadores representaran Cerdanyola al campionat d’Espanya. Uns molt bons resultats que satisfan l’entrenador Alfred Alsinet i que demostren la gran feina que està fent el club.

 

Comparteix: