CLAUDIA, una història real al Teatre Ateneu

Diumenge 4 de març a les 18.30h Us recomanem de manera especial aquest espectacle poc conegut, però que va tenir un gran ressò quan es va representar al TNC, amb una posta en escena molt atractiva i en el qual podreu conèixer  de primera mà el testimoni  viu i real de la dona de la imatge.

unnamedElla, la Clàudia, va saber quan tenia 20 anys que el seu passat no era exactament el seu passat, que havia viscut una vida normal i còmoda, com tantes d’ altres noies, però al cap i a la fi, falsa. Els que creia els seus pares no ho eren realment, els seus pares de veritat havien estat esborrats per les desaparicions de la dictadura Argentina, i ella havia estat apropiada, usurpada, per persones afins al Règim. Però malgrat la brutalitat, costa d’esborrar-ho tot, en aquell país es va poder passar comptes d’aquella època, i els seus parents la van poder retrobar.

Un xoc vital, una presa i canvi de consciència explicada amb calma i senzillesa,    coratge i honestedat.
Una història molt similar a moltes d’altres que es van produir de manera gairebé  idèntica al nostre país.
Perquè cal no oblidar el passat, mantenir viva la memòria.

Comparteix: