Recital poètic amb música per a celebrar el Dia Mundial de la Poesia

L’actriu Anna Barrachina i el compositor Maurici Villavecchia seran els protagonistes de l’acte central per celebrar el Dia Mundial de la Poesia.

catalunyapress

catalunyapress

Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, que se celebra mundialment el 21 de març, la sala Enric Granados de la Biblioteca de Cerdanyola acollirà, el dimarts 20 de març, el recital poètic amb música Bon vent i barca nova a càrrec d’Anna Barrachina i Maurici Villavecchia. A més, durant l’acte, l’alumnat del Servei Local de Català recitarà el poema La poesia escrit per Marc Granell i escollit per commemorar al Dia Mundial de la Poesia 2018.

El recital poètic amb música Bon vent i barca nova és una combinació de poemes recitats i de cançons, harmonitzades per la complicitat establerta entre la versàtil actriu Anna Barrachina, i el compositor Maurici Villavecchia, que fa l’acompanyament musical amb l’acordió. El recital és un recull de poemes de Josep Maria de Segarra, Ovidi Montllor, Miquel Martí i Pol, Pere Quart, Joan Brossa i Maria Mercè Marçal (enguany es commemora el 20è aniversari de la seva mort), entre d’altres.

L’acte central del Dia Mundial de la Poesia està previst el dimarts 20 de març a les 19h a la sala Enric Granados de la Biblioteca. L’equipament també acollirà l’exposició Va de poemes, des del 3 al 24 de març.


Fullet informatiu del Dia Mundial de la Poesia

Comparteix: