Sortida al Museu de les Aigües en el marc del Cicle de Passejades per a la gent gran

El dimecres 7 de març es farà una visita guiada al Museu de les Aigües i un cafè-tertúlia per debatre sobre els canvis en l’abastament de l’aigua. Les inscripcions per a participar es poden fer a partir de l’1 de març.

museuaiguesEl Cicle de Passejades Culturals per a la gent gran ofereix una visita guiada al Museu Agbar de les Aigües el proper dimecres 7 de març. El museu ocupa els edificis modernistes de la Central Cornellà, la planta que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l’aqüífer del Baix Llobregat i abastir així Barcelona. Avui dia, la Central Cornellà continua fent la mateixa funció que ara fa un segle, i la instal·lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d’impulsió.

La sortida al Museu de les Aigües es farà en autocar el 7 de març a les 9h des de l’Ateneu i inclourà una visita guiada i també un cafè-tertúlia on debatre sobre els canvis en l’abastament de l’aigua i recordar temps passats amb un recorregut per alguns dels objectes del museu.

L’activitat està destinada a la gent gran de Cerdanyola del Vallès i és gratuïta. Les places són limitades i és necessària la inscripció prèvia. Aquesta es pot fer a partir del dijous 1 de març trucant al telèfon del Programa de Gent Gran 935 808 888 extensió 2141 de 10h a 14h i de 16h a 17:30h. També es poden fer les inscripcions enviant un correu electrònic a l’adreça neiradml@cerdanyola.cat

Comparteix: