La neu cobreix la ciutat de blanc

Després de vuit anys, la neu ha tornat a deixar Cerdanyola completament enfarinada i plena d’infants gaudint d’aquest dia tan especial.

Pedro Valdenegro

Pedro Valdenegro

Ara sí. Després de dos dies de falses alarmes, on la neu queia en poca quantitat i no quallava, ha arribat el gran temporal de neu que, durant tota la nit i fins aquest migdia, ens ha deixat una postal hivernal de Cerdanyola.

Està sent un dia especial per molta gent. Els més petits ho esperaven amb ganes, ja que mai han vist la neu sobre els nostres carrers – l’última nevada va ser el març de 2010 -, i els més grans volien tornar a veure la ciutat coberta de blanc. I el més important de tot és que aquesta vegada el temporal ha passat per sobre sense grans incidències.

Les xarxes socials de les cerdanyolenques han estat un bon aparador d’aquesta anomalia meteorològica. Hem fet un petit recopilatori d’aquestes imatges, no us el perdeu!

Comparteix: