Cerdanyola, més autora

Elspremis literaris de la ciutat ha experimenat un notable augment d’obres presentades. El veredicte del jurat es donarà a conèixer el 10 de maig a l’acte de lliurament dels premis, que es farà a la Universitat Autònoma de Barcelona en el marc de la commemoració del 50è aniversari de la institució.

premisliterarisEls Premis Literaris de Cerdanyola 2018, organitzats per l’Ajuntament de la Universitat Autònoma de Barcelona, han rebut 153 obres originals. 34 relats breus optaran al IX Premi de Narrativa Breu per a joves autors/es Caterina Albert, 73 llibres de poesia ho faran al XXIII Premi de poesia Miquel Martí i Pol i 46 novel·les són les que s’han presentat al XXIV Premi de novel·la Valldaura-Memorial Pere Calders. El número d’originals presentats s’ha vist incrementat en un 65% respecte l’edició del 2017.

El dilluns va finalitzar el termini de presentació d’originals i a partir d’ara serà el jurat de cadascun dels premis qui s’haurà de llegir les obres i valorar-les per escollir les guanyadores. Al web http://bit.ly/JuratPremisLiteraris podeu informar-vos de la composició dels jurats, format per persones de reconegut prestigi.

Les obres guanyadores del premi de poesia i de novel·la seran editades i publicades en format imprès i electrònic pel Servei de Publicacions de la UAB. I l’obra guanyadora del Premi de Narrativa Breu per a joves autors/es “Caterina Albert” serà editada en format electrònic d’accés gratuït pel Servei de Publicacions de UAB. A més, els guanyadors/es rebran un premi en metàl·lic; 3.000 euros per a l’autor/a de l’obra guanyadora del Premi de novel·la Valldaura-Memorial Pere Calders, 1.000 euros per a l’autor/a de l’obra guanyadora del Premi de poesia Miquel Martí i Pol i 500 euros per a l’autor/a de l’obra guanyadora del Premi de Narrativa Breu per a joves autors/es Caterina Albert.

Aquest any, el veredicte del jurat es donarà a conèixer el dijous 10 de maig a l’acte de lliurament dels premis, que es farà a la Universitat Autònoma de Barcelona en el marc de la commemoració del 50 aniversari de la institució universitària.

Comparteix: