Taula rodona sobre el BREXIT

Ellen McGrattan, de la Universitat de Minnesota, i Patrick Minford, de la Cardiff Business School, entre d’altres participants, avaluaran els efectes del Brexit a l’Ateneu Barcelonès el dimarts 13 de febrer, en una taula rodona organitzada pel MOVE i l’Ateneu.

demonstrators-supporting-brexit-protest-outside-of-the-houses-of-parliament-in-london-britain-november-23-2016-reuters-toby-melville

Imatge: ecestaticos

Dimarts 13 de febrer, a les 19 hores, la Fundació MOVE, a la UAB, i l’Ateneu Barcelonès organitzen la taula rodona “Economic and Policy Impact of BREXIT” a la Sala Bohigas de l’Ateneu (Carrer de la Canuda, 6, Barcelona). L’objectiu d’aquest acte és analitzar la conveniència o no de l’èxit del BREXIT i els seus efectes econòmics i polítics.

L’acte ha estat organitzat per Albert Marcet i Raul Santaeulàlia-Llopis, investigadors del centre de recerca MOVE i professors de la UAB, i el presentarà Pilar de Torres i Sanahuja, cap de la secció econòmica de l’Ateneu Barcelonès.

La taula comptarà amb la participació d’un panell d’experts economistes, que inclouen la professora nord americana Ellen McGrattan (Universitat de Minnesota) i el professor britànic Patrick Minford (Cardiff Business School), que avaluaran els efectes de la imminent separació econòmica entre el Regne Unit i la Unió Europea. També hi participaran els professors Joseph Steinberg (Universitat de Toronto), Thomas Sampson (London School of Economics) i Jaume Ventura (CREI-Universitat Pompeu Fabra-BGSE).

El centre de recerca MOVE (Markets, Organizations and Votes in Economics) és una fundació que té l’objectiu de promoure recerca fronterera en economia, en cooperació amb la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Institut d’Anàlisi Econòmica-CSIC. Les tres institucions localitzades al Campus de la UAB a Bellaterra gaudeixen d’una àmplia tradició en recerca i estudis avançats.

L’acte comptarà amb servei de traducció simultània i ha estat patrocinat per la Fundació Ramón Areces.

Comparteix: