Ple d’èxit per al CPA Cerdanyola al Trofeu Lliçà de Vall

El diumenge passat els patinadors i les patinadores del CPA Cerdanyola van competir al pavelló de Lliçà de Vall on es va celebrar el primer trofeu de figures obligatòries organitzat pel club lliçanenc.

Trofeu LLiça de VallLes patinadores del CPA Cerdanyola s’enfrontaven amb altres clubs, principalment del Vallès. Els resultats van ser molt satisfactoris per a una modalitat que sempre dóna molts èxits al nostre club, en concret van ser un total de 8 podis assolits entre Categories i Iniciació.

Els resultats van ser els següents:
Júnior: Anna Ruiz 1ª
Juvenil: Gemma López 2ª, Pol López 6é
Cadet A: Marta Barranco 3ª, Andrea García 4ª, Clàudia López 5ª, Carla García 6ª i Eva Dubosc 8ª
Cadet B: Andrea López 2ª, Andrea Delgado 4ª
Certificat: Marina Leyva 1ª
Iniciació A: Sònia Codina 1ª, Laura Fernández 2ª, Yaiza Arcos 3ª, Mafalda Güeto 4ª, Àfrica Valiente 5ª, Gal·la Díaz 6ª, Ruth Gómez 7ª
Iniciació B: Isabela Payán 5ª, Guillem Pastor 7é, Amaia Valdivieso 9ª

Uns bons resultats a només tres setmanes del pròxim campionat de Catalunya de figures obligatòries, que tindrà lloc a Sant Cristina d’Aro els 3 i 4 de Març, i on a ben segur els nostres esportistes tornaran a brillar.

Comparteix: