El PdCat organitza un acte d’agraïment als interventors i apoderats de Junts per Catalunya l’ONG Associació Coordinadora d’Ajuda Unida (ACAU)

Ahir diumenge es va celebrar a la sala d’actes de l’AAVV Sant Ramon un acte d’agraïment als col·laboradors i col·laboradores de la campanya de la candidatura Junts per Catalunya a les eleccions al Parlament de Catalunya del passat 21D.

20180211_124407L’acte va comptar amb les paraules del candidat de Cerdanyola, Toni Morral, que finalment serà diputat al Parlament degut a la renúncia del Conseller Joaquim Forn, que es troba privat de llibertat a la presó d’Estremera com a conseqüència de l’aplicació de l’article 155 i de la persecució que està fent el govern espanyol de les persones amb responsabilitats rellevants durant l’1 d’Octubre.

Al començament de l’acte el President local del Partit Demòcrata, Josep Mª Gispert va voler recordar la situació injusta no sols del company Joaquim Forn, sinó també del Vicepresident Oriol Junqueras, del company de candidatura de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, així com també del President d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

Tot seguit, Toni Morral ens va explicar que el grup parlamentari de Junts per Catalunya està treballant per poder formar govern i poder aixecar els efectes del 155. Ens va parlar de que en les trobades que ha tingut amb el President l’ha vist amb força, determinació i amb una gran lucidesa del què cal fer. I va utilitzar una metàfora comparant la situació política actual amb la conducció nocturna d’un cotxe, on moltes vegades convé posar les llums llargues per poder-hi veure més lluny, ja que les llums curtes sols et permeten mirar el moment present i els següents dies; mentre que les llargues et permeten veure més endavant.

Després de les preguntes d’alguns dels assistents es va passar un vídeo amb un missatge d’agraïment del President Carles Puigdemont. I l’acte va continuar al local del Partit Demòcrata amb un vermut que va permetre conversar i parlar de la situació entre els més de 50 apoderats i interventors que ahir ens van acompanyar.

Comparteix: