Tot enllestit per a una nova temporada de la Jugatecambiental

El diumenge 18 de febrer començarà un nou cicle de sessions de la Jugatecambiental amb un taller de Cuina d’aprofitament.

JugatecambientalTorna la Jugatecambientals els diumenges (11:30h) al Parc del Turonet. Tallers, contes, jocs, festes… tot al voltant d’àmbits com els residus, l’aigua, l’estalvi energètic, la biodiversitat i el territori.

La primera activitat, de les 15 programades en el nou calendari, serà el 18 de febrer i es tracta d’un taller de Cuina amb productes de l’hort pensat per a reduir els residus orgànics. L’hort tindrà un paper destacat durant els pròxims mesos doncs també es farà una sessió per posar-lo a punt i una altra per fer manteniment. Les dues últimes sessions d’aquesta temporada se centraran en el jardí de papallones, ubicat just al costat de l’hort.

El reciclatge, com és habitual, també tindrà el seu espai. Hi ha previstes diverses sessions, totes elles es duran a terme amb materials reciclats; es faran nous jocs per a la Jugatecambiental, llibres amb fulls reciclats, espelmes, elements artístics…

Durant les diferents sessions se seguirà coneixent el parc del Turonet, un dia amb el joc de pistes amb mapa i brúixola i un altre descobrint els ocells que viuen al parc.

Tornarà a celebrar-se la Festa d’aigües de la mà d’Aigües de Barcelona i també hi haurà una sessió centrada en jocs i tallers per conèixer les energies renovables, l’estalvi i l’eficiència energètica.

La Jugatecambiental és una iniciativa promoguda des de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Totes les sessions estan guiades per educadors/es, es fan en diumenge, d’11:30h a 13:30h, al Parc del Turonet.

Cartell amb la programació de la temporada de primavera

Comparteix: