El Museu d’Art de Cerdanyola ofereix el taller familiar ‘Ninots noucentistes’

El diumenge 11 es realitzarà dues sessions del taller, una a les 11:30h i una altra a les 12:30h. Per inscriure’s cal trucar al 934 914 130 en horari de tarda.

MACnocturnaCoincidint amb l’exposició ’50 Ninots per Xavier Nogués’ el Museu d’Art de Cerdanyola ofereix, el diumenge 11 de febrer, el taller familiar ‘Ninots noucentistes’. Les persones participants aprendran a crear un ninot mòbil a partir de les il·lustracions de Xavier Nogués, un artista polifacètic, destacat dibuixant, gravador, decorador i pintor noucentista.

L’activitat és gratuïta i està adreçada a tots els públics, especialment al familiar, adults i infants a partir de 6 anys. Les persones interessades han d’inscriure’s prèviament al telèfon 935 914 130 de dimarts a dissabte de 17h a 20h. Es faran dues sessions del taller, una les 11:30h i una altra a les 12:30h i les places són limitades.

L’exposició ’50 Ninots per Xavier Nogués’ es pot visitar al Museu d’Art de Cerdanyola fins al 8 d’abril.

Comparteix: