Visita guiada a l’exposició ‘A la recerca dels tresors perduts’

La mostra dedicada al famós arqueòleg i aventurer Indiana Jones encara la darrera setmana a la nostra ciutat. La podeu visitar fins a l’11 de febrer al Museu de ca n’Oliver

asdLes persones fans del mediàtic arqueòleg, professor i aventurer Indiana Jones podran viure el proper dissabte 10 de febrer i a partir de les 18:30 h una visita guiada gratuïta a l’exposició “A la recerca dels tresors perduts. Homenatge a l’arqueòleg cinematogràfic Indiana Jones” que fa estada al Museu de Ca n’Oliver  fins al diumenge 11 de febrer.

Qui hi participi veurà de primera mà materials del món de Jones i sabrà quins objectes misteriosos amaga l’Àrea 51 del Museu de Ca n’Oliver. Com diu Indy Jones: “Haurien d’estar en un museu”. El Sant Graal, l’Ídol d’Or de la Fertilitat, el Capçal de Ra o la Calavera de cristall s’exposen al costat dels veritables tresors de la nostra història.

La visita és una activitat pensada per a majors de 8 anys.

Una saga amb història

El 2016 es va celebrar el 35è aniversari de la pel·lícula A la recerca de l’Arca Perduda, considerada per la crítica internacional com el millor film d’aventures i acció de tota la història. Indiana Jones ha estat també un referent per a que molts joves encaminessin la seva trajectòria professional a l’arqueologia, tot veient les aventures de l’heroi.

Comparteix: