Les Escoles i Instituts oferiran jornades de portes obertes durant febrer i març

Les jornades de portes obertes estan adreçades a les famílies amb infants que durant el 2018 compleixin 3 anys, per a les famílies dels joves que comencin primer d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i per als que vulguin canviar de centre.

inici-curs-escolar-1

Durant els mesos de febrer i març les escoles i instituts de la ciutat oferiran jornades de portes obertes per a donar a conèixer les característiques dels centres i la seva oferta educativa. Els dies establerts, les famílies interessades rebran informació sobre el funcionament del centre així com els tràmits a seguir per poder fer la preinscripció i la matriculació del proper curs.

Podeu consultar les dates de les jornades de portes obertes de cadascun dels centres i tota la informació relacionada amb la preinscripció per al curs 2017-2018 a http://www.cerdanyola.cat/educacio/preinscripcio-3-16-anys

L’Ajuntament està a l’espera que la Generalitat aprovi i publiqui el calendari de preinscipció per a convocar la reunió informativa adreçada a les famílies amb infants que s’incorporen el curs vinent al segon cicle de l’educació infantil, és a dir, que cursaran P3. Les famílies amb infants que aquest any compleixen 3 anys rebran una carta informativa als seu domicili.


Document amb el calendari de les portes obertes programades a les escoles de Cerdanyola del Vallès

Comparteix: