Pau Ortolà: “Cs és l’alternativa al govern independentista de Cerdanyola en les properes municipals de 2019″

El portaveu municipal anuncia que la formació taronja presenta un video promocional amb “les prioritats per millorar la ciutat”

cs“Cs és l’alternativa al govern independentista de Cerdanyola en les properes municipals de 2019″, ha assegurat el portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament, Pau Ortolà. Per això, la formació taronja local ha presentat un video promocional explicant els seus objectius prioritaris: “Recuperar un consistori paralitzat perquè treballi per la neteja i manteniment de l’espai públic, els serveis socials, l’amiant i el comerç, entre d’altres”, en comptes de “ser una eina dels interessos dels partits independentistes”, ha afirmat l’edil.

Pau Ortolà ha avançat que el video forma part de la campanya local “Mereixem Cerdanyola, Mereixem Cs” i que en els propers dies està previst convocar un acte públic per “explicar als veïns les nostres propostes per millorar la ciutat”. Segons el portaveu, “solucionar els problemes reals de la població és la responsabilitat dels polítics triats en les urnes” i, en aquest sentit, ha recordat la victòria del seu partit en les passades eleccions del 21-D, tant a Catalunya com en el municipi, on va obtenir 10.741 vots (29,44 %) seguit per ERC amb el 18,95%.

El regidor ha recalcat que actualment “vivim un moment històric per fomentar la convivència i unir de nou a la nostra societat”, perquè “la majoria social de Catalunya es sent catalana, espanyola i europea” i “els partits separatistes han perdut escons i força en els últims comicis”. Ortolà ha conclòs que la CUP, formació a la qual pertany l’alcalde, va quedar “en últim lloc de les formacions amb representació parlamentària” amb solament el 4,22% dels suports.

Comparteix: