El C.B. Cerdanyola al Dia cau davant el C.B. Mollet per 64 -66, amb polèmica arbitral inclosa i davant d’un Guiera ple fins a la bandera

El C.B. Cerdanyola al Dia continua amb la seva ratxa positiva de joc, si bé aquest cop el resultat no va acompanyar i la victòria es va escapar en els últims segons. El conjunt dirigit per Jordi Balaguer, que venia de sumar una important victòria a Saragossa, lideraria tot el partit contra un dels equips grans de la lliga, el CB Mollet, demostrant que el seu procés de canvi comença a donar els fruits esperats.

7d8759_df90319c69d5476789990f7e238cf2bb~mv2Els verds, liderats a la primera meitat del partit per Genis Tena (11 punts i 7 rebots) i per l’americà Zack Lemusu (13 punts i 6 rebots), fonamentaven el seu joc en una defensa molt solida, amb un treball intensiu sobre les estrelles visitants i en constants atacs ràpids e incisius. Sota aqueta premissa, els locals agafaven renta al marcador i començaven a dominar totes les facetes del joc. D’altre banda, gracies a l’encert i a la sort (dos triples a taulell a final de possessió) la diferencia a la mitja part era de tant sols 6 punts.

A la segona part del match la diferencia continuava creixent. La rotació interior d’Aitor Murua i Oriol “Storbic” Muñoz (el pivot barceloní, que va causar baixa tota la setmana per un procés gripal, va ser la clau de la segona bateria cerdanyolenca) castigava als
molletencs i col·locava el partit en una situació molt dolça. La graderia, plena d’aficionats com mai abans s’havia vist, no cessava els seus càntics de suport i la imatge resultant era espectacular. El resultat a l’inici del tercer període: 11 punts d’avantatge per al conjunt de Jordi Balaguer.

Però amb l’últim i decisiu període va arribar la reacció visitant. Els del Vallès Oriental van organitzar una defensa zonal fins al moment inèdita que va posar en molts problemes als cerdanyolencs. Amb aquest recurs, el parcial era de 3 -14 i l’avantatge que tant havia costat aconseguir es veia reduït a 0. Fins i tot semblava que acabaria amb contundent derrota pels locals, nerviosos i desencertats en aquest tram de partit, però va aparèixer Oriol Domenech. El base va endossar 3 triples consecutius donant vida al seu equip i provocant el deliri col·lectiu d’aficionats i jugadors. A falta de 30 segons, pilota pel Mollet, partit empatat i tot per decidir.

I aquí va aparèixer la polèmica. Una defensa sublim dels locals aconseguiria forçar un mal llançament exterior del Mollet que, incomprensiblement, els arbitres assenyalarien com a falta de tir. Amb un Guiera ple i embogit davant d’aquesta malaguanyada acció, els visitants sumarien 2 dels 3 tirs lliures impedint la culminació del que sense dubte ha sigut un dels millors partits de basquet mai viscuts a la ciutat de Cerdanyola.

El C.B. Cerdanyola al Dia disputarà el seu pròxim partit el dissabte 10 de Febrer a Castellbisbal i enfrontarà al Cerdanyola amb un dels seus màxims rivals directes per la salvació.

Font: Cerdanyola Bàsquet

Comparteix: