Afectacions al trànsit amb motiu de la Rua de Carnaval

El dissabte per la tarda es durà a terme la tradicional rua de Carnaval pels carrers cèntrics de la ciutat. Durant la seva celebració el trànsit es veurà afectat i també el recorregut d’algunes de les línies d’autobús urbanes i interurbanes.

carnaval2011La celebració de la Rua de Carnaval pels carrers de la ciutat, el dissabte 10 de febrer a la tarda, afectarà al trànsit rodat d’alguns carrers. La concentració serà a les 16h a l’avinguda de Roma cantonada amb avinguda d’Espanya a on hi haurà animació i s’organitzarà la sortida i ordre de la rua. A les 17h està previst que comenci la desfilada per l’Avinguda d’Espanya i que continuï pel carrer de Francolí, passeig de Cordelles, carrer de Francesc Layret, avinguda de Catalunya i de la Primavera, plaça de l’Estatut i parc del Turonet.

Durant el transcurs de la rua, el trànsit d’alguns carrers es veurà afectat. Entre les 15:30h i les 17:30h el trànsit estarà tallat a l’avinguda de Roma des de la plaça dels Enamorats fins a l’avinguda d’Espanya. A partir de les 17h, s’aniran fent talls progressius del trànsit dels carrers per on passa la rua i els encreuaments corresponents. Detalltalls de trànsit.

A més, a alguns dels trams del recorregut de la rua es restringiran les zones d’aparcament des de les 9h fins que hagin acabat de passar totes les comparses. Les zones afectades seran degudament senyalitzades.

Comparteix: