El Pla Director de Lectura de Cerdanyola dóna suport a la creació literària local

Durant el mes de febrer es presentaran tres llibres d’autors cerdanyolencs i es durà a terme una nova sessió del Cafè amb lletres amb Jordi Puntí com a convidat.

collagellibres2Els escriptors de Cerdanyola, Isidre Grau, Roger Mestres i Miquel Sánchez, presentaran els seus darrers respectius llibres a la ciutat durant el mes de febrer. El primer en fer-ho serà Isidre Grau, que en aquesta ocasió presentarà Pinyols madurs, vuitanta-cinc biolits. Es tracta d’un recull de 85 històries independents entre elles sorgides dels estímuls de cada moment. L’acte de presentació anirà a càrrec de l’escriptora Maria Victòria Lovaina, l’editor Jordi Solé i comptarà amb la participació de l’actriu Mabel Martí. L’acte està previst el dimarts 20 de febrer, a les 19h, a la sala Enric Granados.

Roger Mestres presentarà un dia després, el dimecres 21 de febrer, La trascendencia de tres lágrimas, una novel·la de ciència ficció, aventures i realisme màgic que explica les aventures de Jerome Nin, un jove que després de sotmetre’s a un tractament d’hipnosi desenvolupa unes habilitats mentals fora del comú. L’autor presentarà la seva obra, a les 19h, a la sala Enric Granados.

L’historiador cerdanyolenc, Miquel Sánchez, presentarà el seu darrer llibre Los molineros de Santopétar (1880-1970). Buscando al abuelo por Cuba (1987-2011). Es tracta d’un treball de recerca adreçat a reconstruir l’evolució de les famílies molineres Benítez i González així com la localització de l’avi González al llarg de l’illa de Cuba. L’acte de presentació està previst el dimecres 28 de febrer, a les 19h a la sala Enric Granados.

Cafè amb lletres de febrer

Puntual a la seva cita mensual, la sessió del Cafè amb lletres tindrà lloc el dijous 15 de febrer. Jordi Puntí presentarà Això no és Amèrica, un volum de contes que retrata l’evolució estilística i temàtica de l’autor. Són nou històries de l’edat adulta, exercicis de desamor, retrats de personatges en fuga i rebels a la recerca del seu lloc al món. El Cafè amb lletres se celebrarà a les 19:30h a la sala Enric Granados.

El 12 de febrer finalitza el termini de presentació d’originals als Premis Literaris de Cerdanyola, organitzats per l’Ajuntament de Cerdanyola i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Comparteix: